Velkommen til vår nye hjemmeside.

Du er nå inne på vår nye hjemmeside. Det er med stor glede at vi endelig er i gang med dette flotte verktøyet. Nå får vi samlet all informasjon på ett sted. Anna-Karin vil informere om sanger som vi skal øve på, og linker til disse sangene vil være lett tilgjengelig i notearkivet, eller i link under øvelsen i kalenderen. Informasjon fra styret vil være under egen fane her, og sender vi ut melding så vil du få melding om det i din egen mailboks. Denne hjemmesiden er under stadig utvikling så gi oss tilbakemelding om du ser noe som bør endres eller om du har en god ide som vi bør utvide den med.

Men som sagt velkommen skal du være til vårt digitale kor 🙂

En kommentar om “Velkommen til vår nye hjemmeside.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *