Info før sommeren

Her er litt praktisk informasjon på tampen av vårterminen.

28.mai: Siste øvelse før sommeren blir tirsdag 28.mai på vanlig sted.

1.juni: Drøbak korfestival. Vi er 27 sangere som deltar. 19 pers har meldt seg på buss med Lørenskog mannskor. Pris for buss er kr 200,-. Info om hvor vi betaler kommer senere. Litt uklart om bussen går fra Blystadlia, 3 pers har meldt seg på der. Fikk beskjed om at start var Torgenholtet kl 09.30 og Skårer kl 09.45. Jobber med saken overfor LMK.

Diverse info fra Drøbak sendes på mail til hver og en. Print ut, hvis behov.

2.juni: Fjerdingbyfestivalen. Vi skal synge kl 13.45-14.05. Vi møter en time før kl 12.45. Oppvarming i Musikkrom 1 i Ravinen. Vi må ta med oss vesker og ting når vi har varmet opp, for nye står for tur.

Dugnad før festivalen, kommunen og kulturrådet står for rigging og trenger folk på dagtid f.eks fred 31.mai for henting av stoler og bord på kommunehuset. Kan vi melde at vi kommer 2-3 fra Kor i Lia? geirgrim@gmail.com.

Reisekomiteen har lagt ut en spørring om et konkret forslag til kortur i sept 2026. Vi svarer ja eller nei om vi kan tenke oss å bli med. Dette er for å lodde stemningen, om de skal fortsette eller forkaste. Svarfrist er 15.juni 2024.

11.juni: Sommeravslutning hos Mats kl 18. Det serveres reker m/tilbehør slik som i fjor ….og Mats har bestilt godt vær. Det blir en pris pr person, men den er ikke bestemt enda.

Styret har møte 4.juni. Da skal vi snakke om høstens aktiviteter. Kom gjerne med innspill hvis du har noe på hjertet. Ideer mottas. Det kommer referat og datoer for øvelser og konserter legges i korportalen så fort vi har noe klart. Musikkutvalget innkaller til eget møte. Ikke avklart.

Høst 2024:

27.august: Oppstart høsthalvåret. Samme tid samme sted.  

31.august: Blystadliadagen. Mer info om oppmøte og sanger kommer.